Warning: include(includes/languages/english/modules/boxes/bm_storeinfobox.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/zadelkruk/domains/zadelkruk.net/public_html/includes/classes/osc_template.php on line 86

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'includes/languages/english/modules/boxes/bm_storeinfobox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/zadelkruk/domains/zadelkruk.net/public_html/includes/classes/osc_template.php on line 86
Zadelkruk.net- - Zadelkruk.net
Zadelkrukken

Zadelkrukken specialist

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaande zadelkrukken zodat u een comfortabele werkplek kunt realiseren voor uzelf of voor uw medewerkers? Dan bent u bij zadelkruk.net aan het juiste adres. Een zadelkruk van zadelkruk.net zorgt er voor dat u vanzelf de juiste zithouding aanneemt. Het is belangrijk om een goede zithouding te hebben bij het uitvoeren van uw werkzaamheden, met name wanneer u vaak en lang achter uw bureau zit. Heeft u een verkeerde zithouding, dan kan dit op lange termijn serieuze klachten veroorzaken. U kunt dit op een eenvoudige manier voorkomen door te kiezen voor de ergonomisch vormgegeven zadelkrukken van zadelkruk.net. Het is niet alleen beter voor uw houding, u kunt ook op een meer comfortabele manier uw werk doen. Met de zadelkrukken van zadelkruk.net doet u uzelf of uw werknemers een groot plezier! 

Het aanbod zadelkrukken van zadelkruk.net

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige zadelkruk dan is het natuurlijk wel zo prettig als u iets te kiezen heeft. Iedere werksituatie is weer anders, waardoor er telkens weer een andere aanpak nodig is om een comfortabele en ergonomisch verantwoorde werkplek te realiseren. Bij zadelkruk.net bieden we u een ruim aanbod in kwalitatief hoogstaande zadelkrukken. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende modellen en kleuren zadelkrukken. De zadelkrukken in het assortiment van zadelkruk.net zijn allemaal uit voorraad leverbaar. Welke zadelkrukken u ook kiest, u heeft de zadelkrukken altijd snel in huis. Plaatst u vandaag nog uw bestelling dan heeft u morgen de zadelkrukken al in huis. Zo bieden we u kwalitatief hoogstaande producten tegen een scherpe prijs én razendsnelle service. De producten van zadelkruk.net vindt u nergens goedkoper. Wij kunnen u de kwalitatief hoogstaande zadelkrukken tegen de laagste prijs aanbieden doordat wij de officiële importeur van dit product zijn. Wilt u een zadelkruk aanschaffen tegen de laagst mogelijke prijs? Dan moet u bij zadelkruk.net zijn! 

Over zadelkruk.net

Bij 1zadelkruk.net vindt u de zadelkruk die u zoekt. De winkel 1zadelkruk.net is onderdeel van Novicum Medical, leverancier van hoogwaardig professioneel meubilair. Novicum Medical is gespecialiseerd in zadelkrukken, taboeretten en onderzoeksbanken. Novicum Medical levert alles wat u nodig heeft om een ergonomisch verantwoorde werkplek te kunnen creëren waar u comfortabel kunt werken. U kunt zo een optimale werkplek realiseren voor vrijwel iedere werksituatie. De producten van Novicum Medical worden gebruikt in ziekenhuizen, in het onderwijs, in kantoren en bijvoorbeeld in therapeutische instellingen. Ook als particulier heeft u veel baat bij de producten van Novicum Medical. Met de producten van Novicum Medical kunt u ook thuis een comfortabele werkplek realiseren. 

Novicum Medical is nauw betrokken bij het ontwerp en bij de productie van de artikelen uit haar aanbod. Zo biedt Novicum Medical u een uniek aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een eerlijke, scherpe prijs. Doordat Novicum Medical de producten zelf importeert, blijven de prijzen van de producten zo laag mogelijk. Er is geen sprake van een tussenpartij, waardoor u voor de producten van Novicum Medical nooit teveel betaalt. 

Het hoogwaardig, ergonomisch vormgegeven meubilair van Novicum Medical voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Novicum Medical werkt al vele jaren samen met gerenommeerde partners, waardoor het bedrijf zich onderscheidt op kwaliteit en prijs. De producten van Novicum Medical worden verkocht via verschillende groothandelaren en dealers. 

Bij zadelkruk.net kunt u eenvoudig en snel een kwalitatief hoogwaardige zadelkruk bestellen. Komt u er toch niet helemaal uit, dan geven we u graag advies op maat. We hebben bijna 10 jaar ervaring op het gebied van zadelkrukken. Deze kennis delen we graag met u, zodat u eenvoudig de zadelkruk kunt vinden die aansluit bij uw wensen. Zo helpen we u om de zadelkruk te vinden die past bij uw specifieke werksituatie. Bij zadelkruk.net heeft u de keuze uit verschillende modellen zadelkrukken, die elk hun eigen specifieke kenmerken hebben. We denken graag met u mee over de manier waarop we uw werkplek comfortabel en ergonomisch verantwoord kunnen maken door middel van één van onze producten. Wanneer u een keuze heeft gemaakt en uw bestelling heeft geplaatst, zorgen we er bij zadelkruk.net voor dat u uw bestelling snel krijgt geleverd. Als u vandaag uw bestelling plaatst heeft u uw zadelkrukken morgen al in huis! We bieden u zo snelle service en lage prijzen. 

Heeft u een specifiek model zadelkruk voor ogen? Of zoekt u misschien naar een zadelkruk in een specifieke kleur? Bij zadelkruk.net bieden we u een ruime keuze in zadelkrukken van hoogstaande kwaliteit. We bieden u de beste kwaliteit zadelkrukken, die zijn afgewerkt met kunstleer. We bieden u zadelkrukken in alle soorten en maten, zodat u altijd de zadelkrukken in ons assortiment kunt vinden die aansluiten bij uw wensen. Wilt u een zadelkruk in een bepaalde kleur zodat al het meubilair past bij de huisstijl van uw bedrijf? Dat is geen enkel probleem als u kiest voor een zadelkruk van zadelkruk.net. De kans is groot dat u bij ons de zadelkrukken vindt die u zoekt. U vindt in ons assortiment kwalitatief hoogstaande zadelkrukken tegen de laagste prijs. Daarnaast bezorgen we uw zadelkrukken ook nog eens helemaal gratis als u in Nederland of in België woont. Zo zorgen we er voor dat het plaatsen van uw bestelling geen extra kosten met zich meebrengt. Bij zadelkruk.net hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Heeft u een vraag over een zadelkruk of heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Laat het ons dan weten. We helpen u graag om een zadelkruk te vinden die past bij uw werksituatie en die aansluit bij uw wensen. Ook als u een vraag heeft beantwoorden wij die graag. We bieden u kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs en snelle service. Bent u op zoek naar een zadelkruk? Bij zadelkruk.net zit u goed! 

Continue

Disposables

Erpa pedaalemmers

Instrumentenwagens

Lectuurstandaard

Onderzoeksbanken

Accessoires

Taboeretten/ Krukken

Zadelkrukken

Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Alpha Compact Rood
Alpha Compact Rood
€99.22 Incl. VAT
€82.00 Excl. VAT
0 items
Languages
Dutch English