Verzending & Terugzendingen

Wat zijn de verzendkosten?
Onze disposables (handschoenen en bedonderleggers) worden gratis verzonden. Voor de overige producten bedragen onze verzendkosten 6,75 incl. btw. U betaalt deze kosten eenmalig, ongeacht de grote van uw bestelling. Deze verzendkosten gelden voor Nederland en Belgi√ę.

Wat is de levertijd?
Onze producten worden binnen 1 a 2 dagen geleverd. We proberen uw bestelling nog dezelfde dag te verzenden. Het kan voor komen dat door grote drukte of omdat u laat op de dag besteld, wij pas de volgende dat uw product kunnen versturen. U ontvangt altijd van ons een bericht (orderbevestiging) ter bevestiging van uw bestelling. Er kan wat tijd zitten tussen uw bestelling en de orderbevestiging die u van ons ontvangt.

Retouren
Soms komt het voor dat een product niet aan uw wensen voldoet na ontvangst. U dient dit eerst binnen 14 dagen te melden bij Zadelkruk.net en vervolgens ook binnen 14 dagen na de factuurdatum het product te retourneren. U dient het product dus binnen 14 kalenderdagen (gerekend vanaf de factuurdatum) retour te sturen aan Zadelkruk.net. Het product dient niet gebruikt te zijn, compleet en in de originele verpakking te zitten, indien redelijkerwijs mogelijk. Het product mag uiteraard niet beschadigd zijn. Producten die beschadigd of die onder de categorie disposables vallen en gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking. De verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de klant. 

Volgende

Disposables

Erpa pedaalemmers

Instrumentenwagens

Lectuurstandaard

Onderzoeksbanken

Accessoires

Taboeretten/ Krukken

Zadelkrukken

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Primus PU taboeret
Primus PU taboeret
€102.85 Inc BTW
€85.00 Ex BTW
0 items
Talen
Dutch English